Get Adobe Flash player

Profesional SP liderul tau in produse de de igiena si curatenie

Language

MIKROBAK FORTE

 Produs concentrat, fãrã aldehide, destinat curãţãrii şi dezinfecţiei suprafeţelor lavabile din unitãţile sanitare şi industria alimentarã. Prezintã eficacitate bactericidã, fungicidã, tuberculocidã şi virucidã (incl. HIV, HBV, HCV). Excelentã compatibilitate cu orice tip de suprafaţã.Dilutie: 0.5-1%Ambalaj: plic 20 ml, canistra 5L  

KOHRSOLIN FF

 Produs concentrat destinat curãţãrii şi dezinfecţiei suprafeţelor lavabile, având la bazã o combinaţie sinergicã de glutaral şi sãruri cuaternare de amoniu ce îi conferã un spectru extins de eficacitate (incl. împotriva sporilor de Clostridium difficile).Dilutie: 0.5-1%Ambalaj: plic 40 ml, canistra 5L

BACILLOL AF

Produs alcoolic gata de utilizare, pentru dezinfecţia rapidã a suprafeţelor şi echipamentelor medicale. Recomandat în unitãţile cu trafic intens unde se doreşte acţiune rapidã şi timp de uscare redus. Prezintã efect bactericid, fungicid, micobactericid şi virucid în doar 30 sec.Produs gata de utilizareAmbalaj: 500 ml, 1L, 5L  

 

DISMOZON PUR

 Produs peroxidic destinat dezinfecţiei suprafeţelor critice şi semicritice din: secţii ATI, blocuri operatorii, maternitãţi. Recomandat pentru dezinfecţia incuba-toarelor şi a echipamentelor de anestezie Draeger.Prezintã eficacitate bactericidã, virucidã, fungicidã şi sporicidã (inclusiv Clostridium difficile).Dilutie: 0.75%Ambalaj: plic 30gr  

RISAN

 Caracteristici generale :

Grupa principala 1 –Dezinfectante si produse biocide
Tip de produs 2 ;Dezinfectante pentru spatii private si zone de sanatate publica si alte produse biocide;
Tip de produs 4;Dezinfectante pentru industria alimentara si industria de preparare a furajelor.RISAN detergent dezinfectant lichid , parfumat cu esente de lamaie, pe baza de saruri quaternare de ammoniu , recomandat pentru curatarea si dezinfectarea pavimentelor,peretilor lavabili , suprafetelor dure in general si odorizeaza incaperea . Se poate utiliza cu maxima siguranta pentru toate tipurile de suprafete rezistente la apa .RISAN este recomandat pentru hoteluri , scoli, spitale, comunitati in general , cantine, bucatarii,institutii publice sau private pentru dezinfectarea pavimentelor , suprafetelor dure ,mobilier,mese, banci,telefon , computer,pervaz etc.RISAN pe principiul activ constituit din sare quaternara de amoniu 6%, eficient GRAM POZITIV , GRAM NEGATIV si previne/inlatura contaminarea de fungi tipica mediilor mult frecventate.
RISAN formula pe baza de tensioactivi cu proprietati de dezinfectant care faciliteaza penetrarea cu usurinta in stratul depozitului organic,permitand actionarea completa a componentei biocide si eliminand de asemenea depunerea organica prin dispersare si emulsionare cu solutia de lucru.
Parfumul din esente de lamaie asigura odorizarea incaperii timp indelungat .

CONDITII DE UTILIZARE

:
Spalati suprafata cu solutii de RISAN 1% in apa (100g/10 l apa).Aplicarea produsului se poate face fie prin pulverizare usoara fie sub presiune sau cu orice sistem manual sau mecanic.Se indeparteaza lichidul utilizat la spalare si se lasa sa se usuce . RISAN 3- 5% in apa , pulverizat pe suprafata permite curatarea si eliminarea mirosurilor grele persistente nsi previne reaparitia acestora.Clatiti abundent cu apa potabila suprafetele care vin in contact direct cu alimentele.

CARACTERISTICI TEHNICE:Aspect : lichid ,limpede,galben
Densitate la 20 0 C :1,005 g/cm3
Ph: 7,5
Ambalare: flacon 1L

 

DRY

CARACTERISTICI GENERALE :GRUPA PRINCIPALA 1 – Dezinfectante si produse biocide generale
 Tip de produs 2

: Dezinfectante pentru spatii private si zone de sanatate publica si alte produsebiocide ;Tip de produs 4:Dezinfectante pentru industria alimentara si industria de preparare a furajelor ,

DRY e un detergent cu dezinfectant , recomandat pentru igienizarea rapida a tuturor suprafetelor dure din industria alimentara , restaurante , spatii publice etc.

Elimina integral urmele de grasimi , uleiuri,reziduuri alimentare lasand suprafata tratata curata si stralucitoare chiar si fara clatire ,reduce timpul de uscare si timpul de interventie a operatorului .

Utilizarea corecta a produsului asigura in doar 15 minute , eliminarea totala a riscului de contaminare microbiana, efficient GRAM POZITIV – GRAM NEGATIV , pentru suprafata tratata.

DRY este de asemenea recomandat pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor care trebuie reutilizate imediat ,ca de exemplu mesele de lucru din bucatarie , restaurant , sala de mese , mobilier de cantina , feliator,masina de tocat carne, tocatoare din lemn si pvc.

DRY este utilizat pe scara larga in spitale pentru mobilier de spital, suprafete ; in camine de batrani si spatii publice in general.Se utilizeaza pe toate tipurile de suprafete indiferent de material ( sticla, plastic, aluminiu, crom, inox etc), suprafete sensibile la agenti caustici si solventi agresivi .

Dupa studii aprofundate s-a ajuns la aceasta formula , DRY fiind un produs sigur atat pentru suprafata de lucru cat si pentru utilizator .

CONDITII DE UTILIZARE :

Distribuiti uniform produsul pe suprafata cu ajutorul unui pulverizator , lasati sa actioneze cateva minute, apoi interveniti cu o laveta din bumbac umeda sau laveta din hartie .Clatiti suprafata care vine in contact direct cu alimentul.

CARACTERISTICI TEHNICE :

Aspect : lichid limpede colorat

Densitate la 20 0 C :0,990 g/cm3

Ph : 10,4+/-0,5

 

ZETRATE P

 CARACTERISTICI GENERALE :

GRUPA PRINCIPALA 1-Dezinfectante si produse biocide generaleTip de produs 2 ;Dezinfectante pentru spatii private si zone de sanatate publica si alte produse biocide;Tip de produs 4;Dezinfectante pentru industria alimentara si industria de preparare a furajelor.ZETATRE Peste un produs lichid,parfumat cu putere mare de actiune , formulat pentru dezinfectie , deodorizare si parfumare in spatii de uz civil si industrial.Principiul activ este constituit dintr-un amestec de saruri quaternare de amoniu 7,5% , selectat astfel incat sa obtina cea mai mare eficacitate biocida si reducerea la minim a mizeriei de natura organica si tensioactivi nonionici ce emulsioneaza depozitele organice ,solutiile de utilizare recomandate actioneaza in profunzime si impiedica proliferarea bacteriilor patogene responsabile de grave infectii si epidemii cum ar fi : Pseudomonas Aeruginosa , Staffilococcus Aureus , Escherichia Coli , Enterococcus si contra fungilor : Candida si Aspergillus .ZETATRE Pprodus parfumat , indeparteaza mirosurile grele din atmosfera si parfumeaza incaperea cu aroma de pin , persistenta timp indelungat . Utilizat in concentratiile recomandate produsul nu necesita masuri speciale de utilizare , nu este coroziv pentru echipamente si suprafete.CONDITII DE UTILIZARE :ZETATRE P se utilizeaza in dilutie cu apa in concentratii intre 80 grame/10 l apa (0,8%) , distribuit cu sisteme traditionale de pulverizare ,manual , mecanic sau nebulizator.Pentru contaminarea organica grea si consistenta se recomanda utilizarea produsului in solutie mai concentrata sau eventual pur.Lasati solutia de lucru in contact cu suprafata pentru un timp de 15 min ; in cazul suprafetelor si echipamentelor care intra in contact direct cu alimentul sau in alte scopuri particulare , efectuati clatirea suprafetei cu apa potabila inainte de utilizare.CARACTERISTICI TEHNICE :

Aspect : lichid ,limpede,limpede

Densitate la 20 0 C :0,997 g/cm3

Ph : 7,5

Tensioactivi non ionici <5% ;

Tensioactivi cationici (alchildimetilbenzilammoniocloruro 50%) : 15 %

Parfum:balsamic