Get Adobe Flash player

Profesional SP liderul tau in produse de de igiena si curatenie

Language

  SANIPIU

  AROQUAT

AROQUAT

dezinfectant lichid , indoor , pe baza de saruri quaternare de ammoniu 10 % substanta activa , recomandat pentru toate operatiile de igienizare pe suprafetele dure ( pardoseli ,huse, pereti,obiecte igienico-sanitare), cu eficacitate bactericida si bacteriostatica .Este de asemenea recomandat pentru dezinfectarea echipamentelor de productie , utilajelor, recipientilor, pubelelor, depozitelor din industria alimentara si sectorul zootehnic , masinilor de transport alimente .
Sarea quaternara de ammoniu , este componenta activa din acest produs, care patrunde in stratul organic si actioneaza pe coloniile de bacterii , oprind proliferarea si eliminand complet contaminarea.
AROQUAT efficient GRAM POZITIV , GRAM NEGATIV ,CIUPERCI,DROJDII SI AGENTI PATOGENI .
aceste microorganisme sunt de obicei prezente in fabrici cu profil alimentar , ferme si pot determina diferite afectiuni la om ,epidemii la animale si animale de companie , contamineaza alimentele ,materiile prime de uz alimentar ,suprafetele , echipamentele si instalatile de productie etc; contaminarea cu astfel de microorganisme fiind principala cauza de degradare a materialului organic , care dezvolta mirosuri grele.
AROQUATse utilizeaza pe toate tipurile de suprafete indifferent de material ( sticla, plastic, aluminiu, crom, inox etc),nu lasa urme, nu ataca metalele , nu lasa reziduuri si se clateste cu usurinta. Eficienta produsului nu este diminuata din cauza duritatii apei .CONDITII DE UTILIZARE :
AROQUAT se utilizeaza in dilutie cu apa rece, in concentratie variabila intre 50-100g/10l apa, cu ajutorul sistemelor traditionale de pulverizare ( manual sau mechanic).
Pentru contaminarea organica grosiera , recomandam utilizarea produsului mai concentrat sau pur.
Lasati solutia sa actioneze pe suprafata timp de 15 min, apoi clatiti pana se indeparteaza integral spuma de pe suprafata .

CARACTERISTICI TEHNICE :

Aspect : lichid incolor ,limpede
Densitate la 20 0 C :0,995 g/cm3
Ph : 7,3-7,8
Tensioactivi cationici (alchildimetilbenzilammoniocloruro 50%) : 20 %
NU CONTINE COLORANT SI PARFUM.

MASURI DE SECURITATE :

AROQUAT este un produs coroziv.Provoaca iritatii.Nu lasati produsul la indemana copiilor.In cazul contactului cu ochii ,spalati imediat cu multa apa si consultati medicul .Nu inghititi.In cazul ingerarii consultati imediat medicul (prezentati mostra de produs si/sau eticheta)Pastrati produsul in ambalaj original dupa utilizare . Biodegradabilitate >90% art 2/4/Legea N136 /26.04.1983.


Ambalare: flacon 1L