Get Adobe Flash player

Profesional SP liderul tau in produse de de igiena si curatenie

Language

TOP EFEKT SET

Curatarea si dezinfectia in saloanele de frumusete, sali de fitness si solarii.Produs gata de utilizare pentru curatarea si dezinfectia generala a suprafetelor si echipamentelor din spatiile publice. Este recomandat pentru accesoriile si echipamentele din saloanele de frumusete si salile de fitness.Timp de actionare: 5-15 minute
Se sterge cu o carpa
Nu necesita clatire ulterioara
Ambalare: 5 l.
RISAN

Caracteristici generale :Grupa principala 1 –Dezinfectante si produse biocide
Tip de produs 2 ;Dezinfectante pentru spatii private si zone de sanatate publica si alte produse biocide;
Tip de produs 4;Dezinfectante pentru industria alimentara si industria de preparare a furajelor.RISAN detergent dezinfectant lichid , parfumat cu esente de lamaie, pe baza de saruri quaternare de ammoniu , recomandat pentru curatarea si dezinfectarea pavimentelor,peretilor lavabili , suprafetelor dure in general si odorizeaza incaperea . Se poate utiliza cu maxima siguranta pentru toate tipurile de suprafete rezistente la apa .RISAN este recomandat pentru hoteluri , scoli, spitale, comunitati in general , cantine, bucatarii,institutii publice sau private pentru dezinfectarea pavimentelor , suprafetelor dure ,mobilier,mese, banci,telefon , computer,pervaz etc.RISAN pe principiul activ constituit din sare quaternara de amoniu 6%, eficient GRAM POZITIV , GRAM NEGATIV si previne/inlatura contaminarea de fungi tipica mediilor mult frecventate.
RISAN formula pe baza de densioactivi cu proprietati de dezinfectant care faciliteaza penetrarea cu usurinta in stratul depozitului organic,permitand actionarea completa a componentei biocide si eliminand de asemenea depunerea organica prin dispersare si emulsionare cu solutia de lucru.
Parfumul din esente de lamaie asigura odorizarea incaperii timp indelungat .

CONDITII DE UTILIZARE :
Spalati suprafata cu solutii de RISAN 1% in apa (100g/10 l apa).Aplicarea produsului se poate face fie prin pulverizare usoara fie sub presiune sau cu orice sistem manual sau mecanic.Se indeparteaza lichidul utilizat la spalare si se lasa sa se usuce . RISAN 3- 5% in apa , pulverizat pe suprafata permite curatarea si eliminarea mirosurilor grele persistente si previne reaparitia acestora.Clatiti abundent cu apa potabila suprafetele care vin in contact direct cu alimentele.
CARACTERISTICI TEHNICE :

Aspect : lichid ,limpede,galben
Densitate la 20 0 C :1,005 g/cm3
Ph: 7,5
Reziduuri uscate 105O : 10%
Tensioactivi non ionici 3% ;
Tensioactivi cationici (alchildimetilbenzilammoniocloruro 50%) : 12 %
Parfum:lamaie

MASURI DE SECURITATE :

RISAN iritant pentru ochi si piele .Toxic pentru mediul acvatic.Evitati deversarile accidentale in canalizare si in apele de suprafata .Nu lasati produsul la indemana copiilor.In cazul contactului cu ochii ,spalati imediat cu multa apa si consultati medicul .Nu inghititi.In cazul ingerarii consultati imediat medicul (prezentati mostra de produs si/sau eticheta)Pastrati produsul in ambalaj original dupa utilizare . Cititi cu atentie fisa de securitate inainte de utilizare

Ambalare: flacon 1L

 

DRYCARACTERISTICI GENERALE :GRUPA PRINCIPALA 1

Dezinfectante si produse biocide generaleTip de produs 2 : Dezinfectante pentru spatii private si zone de sanatate publica si alte produse biocide ;

Tip de produs 4:Dezinfectante pentru industria alimentara si industria de preparare a furajelor ,

DRY e un detergent cu dezinfectant , recomandat pentru igienizarea rapida a tuturor suprafetelor dure din industria alimentara , restaurante , spatii publice etc.

Elimina integral urmele de grasimi , uleiuri,reziduuri alimentare lasand suprafata tratata curata si stralucitoare chiar si fara clatire ,reduce timpul de uscare si timpul de interventie a operatorului .

Utilizarea corecta a produsului asigura in doar 15 minute , eliminarea totala a riscului de contaminare microbiana, efficient GRAM POZITIV – GRAM NEGATIV , pentru suprafata tratata.

DRY este de asemenea recomandat pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor care trebuie reutilizate imediat ,ca de exemplu mesele de lucru din bucatarie , restaurant , sala de mese , mobilier de cantina , feliator,masina de tocat carne, tocatoare din lemn si pvc.

DRY este utilizat pe scara larga in spitale pentru mobilier de spital, suprafete ; in camine de batrani si spatii publice in general.Se utilizeaza pe toate tipurile de suprafete indiferent de material ( sticla, plastic, aluminiu, crom, inox etc), suprafete sensibile la agenti caustici si solventi agresivi .

Dupa studii aprofundate s-a ajuns la aceasta formula , DRY fiind un produs sigur atat pentru suprafata de lucru cat si pentru utilizator .

CONDITII DE UTILIZARE :

Distribuiti uniform produsul pe suprafata cu ajutorul unui pulverizator , lasati sa actioneze cateva minute, apoi interveniti cu o laveta din bumbac umeda sau laveta din hartie .Clatiti suprafata care vine in contact direct cu alimentul.

CARACTERISTICI TEHNICE :

Aspect : lichid limpede colorat

Densitate la 20 0 C :0,990 g/cm3

Ph : 10,4+/-0,5

BACILLOL AF
Produs alcoolic gata de utilizare, pentru dezinfecţia rapidã a suprafeţelor şi echipamentelor medicale. Recomandat în unitãţile cu trafic intens unde se doreşte acţiune rapidã şi timp de uscare redus. Prezintã efect bactericid, fungicid, micobactericid şi virucid în doar 30 sec.Produs gata de utilizareAmbalaj: 500 ml, 1L, 5L

  ZETRATE P