Dezinfectanti suprafete|Disinfecting surfaces|Felület fertőtlenítők

CLEANISEPT

-bună putere de curățare și dezinfecție-fără alcool-fără parfumDesciere produs CLEANISEPT este un lichid concentrat, fără aldehide, pentru curățarea și dezinfecția mobilierului și dispozitivelor medicale, precum și a tuturor tipurilor de suprafețe. CLEANISEPT este bazat pe compuși cuaternari de amoniu moderni.Fără parfum, nu conține nici aldehide, nici fenoli și se evidențiază și printr-o excelentă putere de curățare.  

Optisal Plus

Lichid concentrat pentru curățarea și dezinfecția suprafețelor• spectru larg de acțiune • excelentă putere de curățare • excelentă compatibilitate cu materialele 5LDomeniu de utilizareConform Directivei privind Dispozitivele Medicale: Curățarea și dezinfecția dispozitivelor medicale non-invazive.Conform Regulamentului pentru produse biocide (BPR): Curățarea și dezinfecția suprafețelor și echipamentelor din domeniul RO 10/2017 medical, industrial, privat și public.

Descosept AF

Produs alcoolic gata de utilizare,• dezinfectant rapid fără aldehide• eficacitate virucidă cuprinzătoare inclusiv Noro virus

• cu miros proaspăt

Descriere produs DESCOSEPT AF este un dezinfectant rapid, gata de utilizare, fără aldehide, pe bază de etanol și compuși cuaternari de amoniu. DESCOSEPT AF are un miros plăcut. Datorită compoziției fără aldehide, decolorările materialelor după aplicarea DESCOSEPT AF sunt, practic, imposibile. DESCOSEPT AF are o eficiență virucidă cuprinzătoare, inclusiv împotriva Norovirusurilor. DESCOSEPT AF este dezinfectantul de suprafețe ideal pentru situațiile în care este necesară o dezinfecție rapidă a suprafețelor din următoarele domenii: – cabinete medicale și stomatologice (ex. dezinfecția unit-urilor) – pentru oftalmologi și opticieni – dezinfecția rapidă a echipamentelor din blocul operator, inclusiv dezinfecția meselor chirurgicale între operații – inventar general, cum ar fi: tăvi, cărucioare sau coșuri de transport pentru materialul medical, căzi de baie, canapele de examinare, capace de toaletă – îmbrăcăminte precum saboți chirurgicali, șorțuri și lenjerie de cauciuc

 

 

Ultrasol Active

 Pulbere concentrată, generatoare de acid peracetic, pentru dezinfecția suprafețelorDesciere produs

Pulbere concentrată cu un spectru înalt de eficacitate pentru curățarea și dezinfecția suprafețelor. ULTRASOL® active este o pudră compactă ce permite dozarea simplă și sigură. ULTRASOL® active are o eficacitate ridicată datorită acidului peracetic activ, generat in-situ, într-o soluție ușor alcalină. Acest produs are o excelentă putere de curățare, oferind, în același timp, o compatibilitate superioară cu materialele. Eficacitatea ULTRASOL® active se manifestă chiar și la un nivel crescut de contaminare organică, sângele uscat putând fi îndepărtat facil și sigur. Acest produs fără odorizanți este ideal pentru zonele unde este necesară o curățare performantă simultan cu o eficacitate maximă.